Who is behind Arriber?

Vores team af konsulenter realiserer jeres ønsker og behov før ekspansion, under eksekvering og efter etablering.

Vi mener, at danske virksomheder bør ekspandere til flere internationale markeder.

Det er en svær proces, som vi vil gøre nem og håndgribelig. Vi har brugt tid på at undersøge problemstillingerne ved international ekspansion. 

Resultatet var at danske virksomheder ofte fejler på internationale markeder, fordi de ikke har sat sig nok ind i kulturen, sproget og måden som tingene bliver gjort på i et givent marked. 

Kulturelle og sproglige barrierer sætter ofte en stopper for adgang og netværk i et nyt marked. 

“Your network is your net worth.” 

Vi har valgt at tage udfordringen op. Derfor har vi brugt en hulens masse tid på at dygtiggøre os inden for internationalisering til det spanske og tyske marked. 

Vi snakker det lokale sprog, forstår den lokale kultur og har igennem flere år bygget et netværk op, som kan være din adgang til Tyskland eller Spanien. 

Helt konkret fungerer vi som din virksomheds forlængede arm til en hurtigere og bedre markedsindtræden. 

Navnet Arriber stammer fra det spanske ord “Arriba” der betyder op – og det er præcis den retning, som vi sætter for at din virksomhed vækster internationalt.

Teamet

Frederik Riber Larsen

Co-Founder & CVO

Frederik har sit speciale i salg, internationalisering og internationalt netværk. Med sin baggrund fra CBS og erfaring fra handelskontoret i Barcelona, står han for at realisere visionen samt kundekontakt, markedsføring og partnerskaber.

Alexander Friis Sharif

Co-Founder & COO

Alexander har sit speciale i forretningsudvikling og vækststrategi, hvor han til dagligt arbejder med virksomhedens værdikæde. Med en baggrund i teknologisk entreprenørskab fra DTU og erfaring fra flere ledende poster står han for at før den daglige drift, udførelse af forretningsplaner og samarbejdspartnere.

Simon Holm Madsen

Co-Founder & Head of Germany

Simon har sit speciale i det tyske marked med erfaring fra handelskontoret i Berlin og en baggrund fra CBS. Med sit indgående kendskab, netværk og ekspertise fra samarbejder med flere virksomheder, rådgiver han om markeds indtræden til Tyskland.  

Matias Vidal Andersen

Co-Founder & Head of Spain

Matias har sit speciale i det Spanske marked og en baggrund fra CBS. Han har en bred kulturforståelse, netværk og internt kendskab til det spanske marked, da han er født på solskinsøen Mallorca. Desuden snakker Matias både catalansk og spansk og vil rådgive jer om markeds indtræden til Spanien

Diego Gonzalez Forero

Internationalization Advisor

Diego har specialiseret sig i spansktalende markeder. Han har en akademisk baggrund i Business, Language and Culture med fokus på spansktalende markeder. Han har både en bachelor- og en kandidatgrad fra Copenhagen Business School. Han har erfaring fra sit praktikophold hos Dansk Industri i den globale markedsudviklingsafdeling og et års arbejde hos Arriber.

Advisory Board

Arriber has teamed up with experienced business people to provide the best possible advice. Our consultants have the drive, passion, and ambition to succeed. Our advisors will contribute with their broad network and relevant experience. This creates an outstanding balance in the company and the right conditions to achieve success abroad. 

Carl Henrik Bokkenheuser

Klaus Baagø-Nielsen

Address
Peder Lykkes Vej 11, st, tv,
2300 København S

Email
kontakt@arriber.dk

Phone
+45 40 36 12 00