Mød holdet bag Arriber

Vores team af konsulenter realiserer jeres ønsker og behov før ekspansion, under eksekvering og efter etablering.

Vi mener, at danske virksomheder bør ekspandere til flere internationale markeder

Det er en svær proces, som vi vil gøre nem og håndgribelig. Vi har brugt tid på at undersøge problemstillingerne ved international ekspansion. 

Resultatet var, at danske virksomheder ofte fejler på internationale markeder, fordi de ikke har sat sig nok ind i kulturen, sproget og måden som tingene bliver gjort på i et givent marked. 

Kulturelle og sproglige barrierer sætter ofte en stopper for adgang og netværk i et nyt marked. 

“Your network is your net worth.” 

Vi har valgt at tage udfordringen op. Derfor har vi brugt en masse tid på at dygtiggøre os inden for internationalisering til det spanske og tyske marked. 

Vi taler det lokale sprog, forstår den lokale kultur og har igennem flere år bygget et netværk op som kan være din adgang til Tyskland eller Spanien. 

Helt konkret fungerer vi som din virksomheds forlængede arm til en hurtigere og bedre markedsindtræden. 

Navnet Arriber stammer fra det spanske ord “Arriba” der betyder op – og det er præcis den retning, som vi sætter for at din virksomhed vækster internationalt.

Teamet

Frederik Riber Larsen

Chief Vision Officer

Frederik har sit speciale i salg, internationalisering og internationalt netværk. Med sin baggrund fra CBS og erfaring fra handelskontoret i Barcelona, står han for at realisere visionen samt kundekontakt, markedsføring og partnerskaber.

Alexander Friis Sharif

Business Analyst

Alexander har sit speciale i forretningsudvikling og vækststrategi, hvor han til dagligt arbejder med virksomhedens R&D afdeling. Med en baggrund i teknologisk entreprenørskab fra DTU og erfaring fra flere ledende poster, står han for at før den daglige drift, udførelse af forretningsplaner og samarbejdspartnere.

Simon Holm Madsen

Head of Germany

Simon har sit speciale i det tyske marked med erfaring fra handelskontoret i Berlin og en baggrund fra CBS. Med sit indgående kendskab, netværk og ekspertise fra samarbejder med flere virksomheder, rådgiver han om markedsindtræden til Tyskland.  

Matias Vidal Andersen

Head of Spain

Matias har sit speciale i det spanske marked og en baggrund fra CBS. Han har en bred kulturforståelse, netværk og internt kendskab til det spanske marked. Matias har sine rødder fra solskinsøen, Mallorca og taler desuden både catalansk og spansk, og vil rådgive jer om markedsindtræden til Spanien.

Diego Gonzalez Forero

Advisor for Spanish markets

Diego har specialiseret sig i spansktalende markeder. Han har en akademisk baggrund i Business, Language and Culture med fokus på spansktalende markeder. Han har både en bachelor- og en kandidatgrad fra Copenhagen Business School. Han har erfaring fra Dansk Industri i den globale markedsudviklingsafdeling.

Advisory Board

Arriber har teamet op med erfarne forretningspersoner, for at give bedst mulig rådgivning. Vores konsulenter har drive, passion og ambitionerne for at skabe succes. Vores rådgivere vil bidrage med deres brede netværk og relevante erfaringer. Det skaber balance i virksomheden og de rette forudsætninger for at opnå succes i udlandet. 

Klaus Baagøe-Nielsen

Klaus har med succes opbygget forretning i Danmark og i det meste af verden gennem sin karriere i en række brancher, senest som VP Sales & Marketing i en international servicekoncern med fokus på digitalisering. Klaus har arbejdet med produktlanceringer, konceptudvikling, strategi for hvordan gå til marked og hvordan sælge værdi- og videns baseret. Klaus har uddannet sælgere i store dele af verden og coachet datterselskaber / branch-offices og start-ups i, hvordan organisere sig for at lykkes fremadrettet med at nå firmaets målsætning.

Address
Peder Lykkes Vej 11, st, tv,
2300 København S

Email
kontakt@arriber.dk

Telefon
+45 40 36 12 00