Få et indblik i hvem der står bag Arriber

Vores team af konsulenter er klar til at hjælpe jer før ekspansion, under eksekveringen og efter endt internationalisering.

Medarbejdere

Frederik Riber Larsen

Stifter og CVO, Chief Vision Officer

Tidligere medstifter af en prisvindende tech-startup og Product Manager for en gazellevirksomhed, som Frederik udvidede til Spanien, mens han var på udveksling i Mexico under hans bachelor, Business, Language & Culture, CBS. Har også været på Det Danske Handelskontor i Barcelona, hvor han var med til at rådgive danske virksomheder om eksport og udvidelse til Spanien. Flydende i spansk efter at have boet i Spanien og Mexico.

Matias Vidal Andersen

Eksportkonsulent, Spanien​

Matias er halvt spansk og halvt dansk, da hans far er spanier og oprindeligt fra Mallorca. Matias har gode sprogkundskaber og taler flydende catalansk og spansk. Han har et stort netværk i Spanien og gode markedsindsigter, via sin spanske rødder og et udvekslingsophold i San Sebastián. I sin fritid bruger Matias meget tid på at klatre og spille padel. 

Diego Gonzalez Forero

Eksportkonsulent, Columbia​

Diego er fra Colombia. Har indgående kendskab til latinamerikanske kulturer og og business. Han har specialiseret sig i at etablere og udvikle internationale forretninger mellem europæiske interessenter og spansktalende markeder. Han har en bachelorgrad i erhverv, sprog og kultur og en kandidatgrad i forretnings- og udviklingsstudier fra CBS. Tidligere forretningsanalytiker ved Dansk Industri. 

Simon Holm Madsen​

Eksportkonsulent, Tyskland

Simon har tidligere været på udveksling i Hamborg, udelukkende med undervisning på tysk, og har været i praktik i et halvt år på The Trade Council i Berlin, hvor han arbejdede med en bred profil af virksomheder i Market Entry afdelingen. Har gode tyskkundskaber og markedsindsigt i Tyskland.

Alexander Friis Sharif

Business Analyst QA

Alexander er ansvarlig for forretningsudvikling og samarbejdspartnere i Danmark. Dertil har han en bacheloruddannelse i Innovation & Entreprenørskab samt en ledelsesuddannelse i social kapital.

Advisory Board

Arriber har teamet op med erfarne forretningspersoner, for at give bedst mulig rådgivning. Vores konsulenter har drive, passion og ambitionerne for at skabe succes. Vores rådgivere vil bidrage med deres brede netværk og relevante erfaringer. Det skaber balance i virksomheden og de rette forudsætninger for at opnå succes i udlandet. 

Jan Madsen

Jan har 40 års erhvervserfaring, blandt andet fra flere C-level stillinger og international business. Jans kompetencer indenfor strategi, forretningsudvikling, salg, jura, finance og compliance vil styrke Arriber betydeligt. 

Jan Madsen

Jan har 40 års erhvervserfaring, blandt andet fra flere C-level stillinger og international business. Jans kompetencer indenfor strategi, forretningsudvikling, salg, jura, finance og compliance vil styrke Arriber betydeligt. 

Jesper Poulsen

Jesper har været med hele vejen og har rådgivet Arriber fra start af. Til daglig arbejder Jesper som Senior Manager i en dansk C25 virksomhed. Med mange års erfaring indenfor international handel og logistik, vil han bidrage med relevant erfaring. 

Anders Fogh

Anders er stifter og ejer af Startup Central. Han har hjulpet Arriber med de spæde skridt og har et unikt drive, samt iværksættererfaring som hele holdet kan drage nytte af. Dertil har han et kæmpe stort iværksætter-netværk i Danmark.

Address
Peder Lykkes Vej 11, st, tv,
2300 København S

Email
kontakt@arriber.dk

Telefon
+45 40 36 12 00