Det er ikke, hvad du gør – men hvordan du gør det

Eksportrådgivning før, under og efter eksekvering med kendskab til sprog og kultur og fokus på virksomhedens potentiale i nyt marked.

Rejsen

1. Kontakt

I er klar til at komme på eventyr og kontakter os til et uforpligtende møde på kontakt@arriber.dk eller +45 40 36 12 00. I kan også bestille en gratis eksportanalyse her.

2. Gratis eksportanalyse

Vi tager et uforpligtende møde med jeres virksomhed og drøfter jeres strategi til nye relevante markeder. Vi finder sammen frem til, hvordan vores specifikke kompetencer kan hjælpe jeres virksomhed med at ekspandere til relevante markeder.

3. Profil match​

Din virksomhed er klar til at starte et samarbejde og bliver tildelt en konsulent med den rigtige profil til den ekspansionsplan, som vi er blevet enige om. Vi bliver enige om et estimat af tid, som det vil tage os at udføre jeres ekspansionsplan.

4. Eksekvering af ekspansionsplan​

Konsulenten starter med de aftalte opgaver og kommunikerer på løbende basis med din virksomhed. Din tildelte konsulent vil derefter følge din virksomhed, indtil du er helt klar til at komme ind på det ønskede marked.

5. Slut på samarbejde og start på succes​

Din virksomhed er nu klar til at vækste på det nye marked! Vores samarbejde slutter her, men konsulenten kan altid hyres igen, såfremt der er behov for det i fremtiden.  

Vi er en succes, når I er en succes. 

Address
Peder Lykkes Vej 11, st, tv,
2300 København S

Email
kontakt@arriber.dk

Telefon
+45 40 36 12 00