Virksomheder skal nemmere kunne ekspandere til flere markeder på én gang

Arriber vil gøre det nemt for startups, scaleups og generelt danske virksomheder at udvide til flere lande på én gang ved at fjerne sproglige og kulturelle barrierer.

Mission

Arriber udtales (æˈriːbə). Det spanske ord, arriba, betyder “op” eller “fremad”. Vi hjælper danske virksomheder fremad i verden.

Vores mission er at matche vækstende danske virksomheder med et nyt relevant marked, hvor kulturen passer til jeres aktiviteter. Ved at fjerne kulturelle og sproglige barrierer kan vi skabe et match made in heaven og øge chancen for succes fra starten af.

Vi følger jeres eksportrejse før udvidelse, under eksekveringen og efter endt internationalisering. Når eksekveringen er fuldendt, vil Arriber være til rådighed med motiveret rådgivning, såfremt der skulle opstå behov for det, dertil kan vi også identificere relevante muligheder for virksomhedens næste steps.

I er velkommen til at se vores kompetencer og kontakte os, hvis vi kan hjælpe netop din virksomhed.

Vision

Vi vil reducere bureaukrati og accelerere processen. 

Vi brænder for iværksætteri, hvor vi ser muligheder i stedet for begrænsninger, og derfor er vi altid på bølgelængde med små og mellemstore virkosmheder, da vi har samme mindset. 

Vi fokuserer på Spanien, Tyskland og Columbia. Vi kan blandt andet hjælpe med følgende: Markedsanalyse, konkurrentanalyse, lokalt netværk, adgang til talent, sprog- og kulturforståelse.

Deler du samme vision?

Har du lyst til at være en del af vores rejse? Du er mere end velkommen til at sende os en besked med dit CV eller LinkedIn-profil til kontakt@arriber.dk eller ringe og høre mere på: +45 40 36 12 00.

Værdier

Tillid 

Det kræver mod og tillid, at udvide sin virksomhed til et nyt marked. Derfor er ansvar og transparens i højsædet hos os. Det er en stor opgave at løfte, som vi er stolte af at kunne løfte sammen med jer. 

Integritet 

Vi er tro mod vores kunder, kompetencer og værdier. Vi gør alt, hvad vi kan for at lykkes uden at gå ned på kvalitet af vores ydelser. 

Innovation 

Vi er unge og ambitiøse med et stort drive, som vi gerne vil bruge på at hjælpe din virksomhed. Vi er løsningorienteret og tænker i innovative baner, for at du skal lykkes. 

Address
Peder Lykkes Vej 11, st, tv,
2300 København S

Email
kontakt@arriber.dk

Telefon
+45 40 36 12 00